Санација на дупки по улиците во Тетово, градоначалникот ги повика граѓаните да пријавуваат такви потреби

Во Тетово денес започна да се пополнуваат дупки на улицата „Браќа Миладинови“, што според градоначалникот Биљал Касами се прави по барање на граѓаните иако оваа активност новата локална власт ја планирала за наредната 2022 година. -Излеговме на инспекција на пополнување на дупките по улиците и уличките кои ни се низ грдот. Ова е по барање … Продолжи со читање Санација на дупки по улиците во Тетово, градоначалникот ги повика граѓаните да пријавуваат такви потреби