Биљал Касами самиот го рушеше градскиот стадион, презентираше нов изглед на објектот

Општина Тетово организираше настан со цел да се прикаже како ќе изгледа градскиот стадион по реконструкцијата. Градоначалникот Биљал Касами влезе во багер и самиот руши дел од трибините. Покрај видео презентацијата на новиот изглед на стадионот имаше ревијален фудбалски натпревар и настап само на музичари на албански јазик. „До денес многу политичари и партии ветија … Продолжи со читање Биљал Касами самиот го рушеше градскиот стадион, презентираше нов изглед на објектот