Инфо компас

Корисни информации

АПИС: Зошто Северна Македонија која тежнее да стане дел од ЕУ би била исклучок од европските земји и западните цивилизации каде има легални игри на среќа?

Соопштение на Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа (АПИС) На барање на двете асоцијации, денес претставници на Асоцијацијата на...

АПИС: Денес остваривме средба со координаторите на ВМРО ДПМНЕ, во понеделник ќе имаме средба со коалицијата „Можеме“ предводена од СДСМ

Соопштение на Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа (АПИС): Денес, претставници на Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа...

Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) бара да се обрати пред пратениците за штетите кои следат доколку се изгласаат законските измени за игрите на среќа

Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) во соопштение до јавноста бара да се обрати пред пратениците за штетите...

Стоименов од АПИС: Предложените измени на Законот за игри на среќа ќе предизвикаат огромна штета и само ќе направат простор за играње „на црно“

Предложените измени на Законот за игри на среќа, покрај тоа што се неуставни и противзаконски, доколку истите поминат во Собранието...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.