Теми и интервјуа

Две третини од девојките се соочуваат со сексуално вознемирување на социјалните мрежи-повеќе се доверуваат дома отколку на институциите

Многу млади девојки преку социјалните мрежи на интернет добиваат пораки кои претставуваат сексуално вознемирување, а за тоа тие повеќе се...

Интервју со Дарко Блажески – градоначалник на општина Јегуновце: За четири години реализиравме капитални проекти што претходно беа само посакувана желба за политичарите и граѓаните

Тетово инфо:  Изминаа четири години од Вашиот мандат како градоначалник на Општина Јегуновце.  Која е главната каратеристика на Вашето работење...

Page 1 of 12 1 2 12
Tetovo, Macedonia
петок, јануари 28, 2022
Rain
16 ° c
93%
1.24mh
-%
21 c 8 c
чет
23 c 7 c
пет
19 c 12 c
саб
21 c 10 c
нед
Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.