Теми и интервјуа

Министерството за култура со иницијатива за преместување на библиотека, вработените алармираат дека тоа не е соодветно решение

Вработените во тетовската библиотека „Кочо Рацин“ алармираат дека иницијативата од страна на Министерството за култура за нивно преместување во друг...

И млади и возрасни луѓе треба да учат како да се однесуваат во природа па Шар Планина да биде навистина чист и уреден национален парк

Две години по прогласување со закон на Шар Планина за национален парк, вработените во оваа установа се соочуваат со низа предизвици,...

Tetovo, MK
сабота, мај 25, 2024
overcast clouds
19 ° c
72%
5.64mh
100%
19 c 12 c
нед
19 c 13 c
пон
21 c 12 c
вто
20 c 13 c
сре
Don`t copy text!