Вести

Нов мултифункционален спортски терен во тетовската гимназија – донација од советникот Станислав Бојчески

Во дворот на гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“-објект Стара медицина во Тетово од денеска учениците ќе имаат можност да користат мултифункционално игралиште...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.