Вести

Изложба и предавање за средновековни македонски ракописи по повод Денот на македонските и сесловенските просветители Кирил и Методиј

Во Тетово во пресрет на утрешниот празник посветен на македонските просветители светите браќа Кирил и Методиј се одржа пригоден настан-предавање...

Don`t copy text!