Вести

Алијанса на Албанците со обвинување до општина Тетово дека ги злоупотребува парите од Норвешка за чистење на старата тетовска депонија

Тетовскиот огранок на Алијансата на Албанците преку прес конференција упати обвинувања за општина Тетово и Владата дека правеле злоупотреба на...

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи при теренската посета во тетовско Фалише одговори на новинарски прашања

При теренската посета во тетовско Фалише вицепремиерот задолжен европски прашања Бујар Османиодговори на новинарските прашања зошто се прават кадровските промени...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.