Вести

Алијанса на Албанците со обвинување до општина Тетово дека ги злоупотребува парите од Норвешка за чистење на старата тетовска депонија

Тетовскиот огранок на Алијансата на Албанците преку прес конференција упати обвинувања за општина Тетово и Владата дека правеле злоупотреба на...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.