Ознака: албанологија

Универзитетот во Тетово го одржува 13-тиот Меѓународен семинар за албанологија насловен „Јазикот, книжевноста и идентитетот“

На 13-тиот Меѓународен семинар за албанологија насловен „Јазикот, книжевноста и идентитетот“ вчера, среда во рамки на првиот ден се одржа ...

Tetovo, MK
вторник, јули 23, 2024
broken clouds
33 ° c
23%
7.09mh
60%
32 c 19 c
вто
31 c 19 c
сре
29 c 18 c
чет
31 c 17 c
пет
Don`t copy text!