Ознака: амбарче

Букети цвеќе денес беа положени пред бистите на народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан во Тетово

Народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан биле припадници на Третиот тетовски одред и загинале во битка со балистите кај ...

Tetovo, MK
среда, ноември 29, 2023
overcast clouds
5 ° c
99%
2.91mh
86%
9 c 3 c
чет
16 c 9 c
пет
17 c 11 c
саб
14 c 9 c
нед
Don`t copy text!