Ознака: билтен свр тетово

СВР Тетово приведе две лица

Тетовската полицијата информираше дека две лица се приведени во текот на вчерашниот ден. Околу 11 часот, полициски службеници на СВР ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.