Ознака: божиќ

Програма за Богослужби во Соборниот митрополитски храм „Свети Кирил и Методиј“ во Тетово за Божиќно-Богојавленските празнувања

Програма за Богослужби во Соборниот митрополитски храм „Свети Кирил и Методиј“ во Тетово за Божиќно-Богојавленските празнувања 5 јануари (недела)Свети Наум ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.