Ознака: Бујар Османи

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи при теренската посета во тетовско Фалише одговори на новинарски прашања

При теренската посета во тетовско Фалише вицепремиерот задолжен европски прашања Бујар Османиодговори на новинарските прашања зошто се прават кадровските промени ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.