Ознака: еразмус плус

Претставници на ОУ „Прпарими“ од Голема Речица на Еразмус плус програма во карипскиот остров Мартиник

Четири просветни работнички од основното општинско училиште „Прпарими“ од тетовска Голема Речица изминатава недела престојуваат на карипскиот остров Мартиник како ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.