Ознака: женски форум

Истражување-Колку граѓаните чувствуваат бенефит од средствата кои се потрошени за активните мерките и услуги за вработување на Агенцијата за вработување

„Колку граѓаните чувствуваат бенефит од средствата кои се потрошени за активните мерките и услуги за вработување на Агенцијата за вработување“ ...

Tetovo, MK
вторник, декември 5, 2023
overcast clouds
6 ° c
80%
2.04mh
100%
7 c 6 c
сре
7 c 1 c
чет
3 c -3 c
пет
4 c -2 c
саб
Don`t copy text!