Ознака: злоупотреба

Обвинителството со истрага за осум лица осомничени дека ја злоупотребиле својата положба и овластување околу државно земјиште во Тетово

Обвинителството со истрага за осум лица осомничени дека ја злоупотребиле својата положба и овластување околу државно земјиште во Тетово. Во ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.