Ознака: илинден

Илинден во Лукојца (Луковица)

Празникот Свети Илија Илинден секоја година е причина оние кои потекнуваат од Луковица го посетуваат родното место кога патрониот празник ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.