Ознака: илија дуковски

Илија Дуковски, кој детството го поминал во Тетово, сега во Америка работи на откривање на метаболизмот на бактериите и последиците врз здравјето на човекот

50 годишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот на научници на Бостон Универзитетот каде периодов се работи на создавање ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.