Ознака: истражување

Истражување-Колку граѓаните чувствуваат бенефит од средствата кои се потрошени за активните мерките и услуги за вработување на Агенцијата за вработување

„Колку граѓаните чувствуваат бенефит од средствата кои се потрошени за активните мерките и услуги за вработување на Агенцијата за вработување“ ...

Tetovo, MK
сабота, февруари 24, 2024
overcast clouds
10 ° c
82%
7.23mh
86%
10 c 8 c
нед
12 c 7 c
пон
15 c 8 c
вто
12 c 8 c
сре
Don`t copy text!