Ознака: казни

Откриени се 73 возила со фолии, од кои на 67 возачите сами ги отстраниле, додека 6 не го сториле тоа и законски се санкционирани

Во рамките на засилените сообраќајно-контролни активности кои и овој месец континуирано се спроведуваат на поширокото тетовско подрачје, вчера (10 февруари) ...

Tetovo, MK
четврток, декември 7, 2023
overcast clouds
7 ° c
95%
2.77mh
100%
4 c -3 c
пет
5 c -1 c
саб
7 c 1 c
нед
8 c 2 c
пон
Don`t copy text!