Ознака: квалитет на мед

Доделени награди на меѓународниот натпревар за квалитет на мед во организација на здруженија „Полошки мед“ и „Градот на пчелите во Тетово

Во Тетово беа доделени наградите за пчеларите кои учествуваа на меѓународниот натпревар за квалитет на мед во организација на здруженијата ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.