Ознака: Лешок

Владика Јосиф : Да се запрашаме дали на Богородица и ја оддаваме заслужената почит, дали го постевме Богородичниот пост

Со света архиерејска литургија утринава по повод празникот Успение на Пресвета Богородица централно одбележување се одржи во Лешочкиот манастир. Митрополитот ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.