Ознака: мала речица

Црковно народен собир утре во манастирскиот комплекс Свети великомаченик Георгиј Победоносец во Мала Речица

Манастирското настојателство и кумовите за прaзникот "Пренесување на моштите на светиот великомаченик Георгиј Победоносец-Ѓурѓиц"  при манастирскиот комплекс Свети  великомаченик Георгиј ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.