Ознака: медена земја

Документарниот филм „Медена земја“ ќе биде прикажан вечерва на затворањето на Тетовскиот филмски фестивал „ОДА“

Тетовскиот интернационален филмски фестивал „ОДА“ вечерва се затвора со прикажување на македонскиот кандидат за Оскар, документарниот филм "Медена земја".  Почетокот ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.