Ознака: меморијален турнир бранко хаџииљоски чајка

Ќе се одржи 43-тото издание на меморијалниот одбојкaрски турнир „Бранко Хаџииљоски-Чајка“

Препознатливата тетовска спортска манифестација традиционалниот меморијален одбојкарски турнир „Бранко Хаџииљоски-Чајка“ годинава ќе има натпревари на одбојкарски репрезентации. Ова издание ќе ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.