Ознака: мерки

Субвенциите за инвертери одобрени преку програма за животна средина на Советот, опозоцијата предупреди на популистичкиот карактер на мерката

Советот на општина Тетово на денешната 28-мата седница усвои Предлог програма за активности од областа на заштитата на животната средина, ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.