Ознака: мерџан

Букети цвеќе денес беа положени пред бистите на народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан во Тетово

Народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан биле припадници на Третиот тетовски одред и загинале во битка со балистите кај ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.