Ознака: меѓународен ден човекови права

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати: Универзитетите даваат поддршка за подигнувањето на свеста на граѓаните и развојот на човековите права

Универзитетите се местата каде се дава придонес за развојот на човековите права, а таков пример имаме и тука на Универзитетот ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.