Ознака: министерка

Министерката Мила Царовска: Поголема социјална заштита на повозрасните лица дома, отколку „гетоизација“ во старски или пензионерски домови

Моделот на управување со пензионерските домови ќе се менува со цел да се понудат посовремените модели на заштита на највозрасните ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.