Ознака: МТСП; портокалова фаза

Министерството за труд и социјална работа поради портокалова временска фаза препорачува ослободување од работа на бремените жени и постарите лица

 По прогласувањето на портокалова фаза на територијата на цела држава до 14 август годинава, поради топлотен бран, Министерството за труд ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.