Ознака: музика

Француска вечерна програма во Тетово

Како дел од манифестацијата „Лето на тетовската култура“  Француската алијанса во соработка со локалната самоуправа организира француска вечерна програма.  Настаните ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.