Ознака: награди

Награди за тетовци во изборот на Фудбалската федерација на Македонија за најдобрите во македонскиот фудбал за сезоната 2018/2019

Како најдобри во македонскиот фудбал во изборот на Фудбалската федерација на Македонија за сезоната 2018/2019 добија неколку тетовци. Фудбалскиот тренер ...

Доделени награди на меѓународниот натпревар за квалитет на мед во организација на здруженија „Полошки мед“ и „Градот на пчелите во Тетово

Во Тетово беа доделени наградите за пчеларите кои учествуваа на меѓународниот натпревар за квалитет на мед во организација на здруженијата ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.