Ознака: новинари

Презентацијата на физибилити студија за Попова Шапка недостапна за новинарите, невладините реагираат и на зачестеноста од такви анализи

Од неформалната иницијатива „Да ја спасиме Попова Шапка“ посочија дека веќе трета по ред физибилити студија се прави за Попова ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.