Ознака: новогодишни подароци

Хрватскиот форум и Македонско Хрватското Друштво Тетово со предновогодишни посети во ОУ “Андреа Савески Ќиќиш” и во Дневниот Центар Тетово

Хрватскиот форум се приклучи на традиционалната активност на Македонско Хрватското Друштво Тетово кое секоја година организира предновогодишна посета и доделување ...

Don`t copy text!