Ознака: одбележување

Букети цвеќе денес беа положени пред бистите на народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан во Тетово

Народните херои Ѓоце Стојчевски-Амбарче и Тодор Ципоски-Мерџан биле припадници на Третиот тетовски одред и загинале во битка со балистите кај ...

Претставници на општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Тетово со положување цвеќе пред Споменикот на револуцијата го одбележија Денот на независноста 8-ми Септември

Претставници на општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Тетово со положување цвеќе пред Споменикот на револуцијата го одбележија Денот на ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.