Ознака: отпадни води

Mинистерот за транспорт и врски на увид во Општина Брвеница околу изградбата на канализациската мрежа и колектор за отпадни води

Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески денеска ја посети Општина Брвеница, каде изврши увид во изградбата на канализациската мрежа ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.