Ознака: посета

Хрватскиот форум и Македонско Хрватското Друштво Тетово со предновогодишни посети во ОУ “Андреа Савески Ќиќиш” и во Дневниот Центар Тетово

Хрватскиот форум се приклучи на традиционалната активност на Македонско Хрватското Друштво Тетово кое секоја година организира предновогодишна посета и доделување ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.