Ознака: празник 8-ми септември

Делегација на општинската оргaнизација на СДСМ од Тетово по повод  Денот на независноста 8-ми Септември положи цвеќе пред Споменикот на револуцијата

-Гордо стоиме и им оддаваме почит на сите великани кои се бореа за слобода и независност на нашата татковина! Слобода ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.