Ознака: пресс

Прес конференција на ОК ВМРО ДПМНЕ Тетово: Не функционира моделот на интегрирано водење на случај во Центар за социјална работа

Членот на Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Тетово, Александар Велјановски на прес конференција посочи на погрешно работење во Центарот ...

Презентацијата на физибилити студија за Попова Шапка недостапна за новинарите, невладините реагираат и на зачестеноста од такви анализи

Од неформалната иницијатива „Да ја спасиме Попова Шапка“ посочија дека веќе трета по ред физибилити студија се прави за Попова ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.