Ознака: прес конференција

ОО СДСМ Тетово : Секој граѓанин заслужува пристоен живот, затоа минималната плата од 9000 денари ја покачивме на досега највисоки 14 500 денари

Членот на извршниот одбор на СДСМ Тетово, Мелиса Ценовска ја одржа денешната прес конфреренција на тема зголемување на износот за ...

Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.