Ознака: програма

Програма за Богослужби во Соборниот митрополитски храм „Свети Кирил и Методиј“ во Тетово за Божиќно-Богојавленските празнувања

Програма за Богослужби во Соборниот митрополитски храм „Свети Кирил и Методиј“ во Тетово за Божиќно-Богојавленските празнувања 5 јануари (недела)Свети Наум ...

Tetovo, MK
сабота, февруари 24, 2024
broken clouds
10 ° c
78%
7.43mh
83%
14 c 9 c
саб
10 c 8 c
нед
12 c 7 c
пон
15 c 8 c
вто
Don`t copy text!