Ознака: свети илија

Илинден во Лукојца (Луковица)

Празникот Свети Илија Илинден секоја година е причина оние кои потекнуваат од Луковица го посетуваат родното место кога патрониот празник ...

Tetovo, MK
вторник, јуни 18, 2024
clear sky
22 ° c
72%
6.49mh
5%
31 c 20 c
сре
32 c 22 c
чет
32 c 21 c
пет
32 c 22 c
саб
Don`t copy text!