Ознака: 8-ми Септември

Претставници на општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Тетово со положување цвеќе пред Споменикот на револуцијата го одбележија Денот на независноста 8-ми Септември

Претставници на општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Тетово со положување цвеќе пред Споменикот на револуцијата го одбележија Денот на ...

Tetovo, MK
четврток, декември 7, 2023
overcast clouds
6 ° c
88%
0.65mh
100%
4 c -3 c
пет
5 c -1 c
саб
7 c 1 c
нед
8 c 2 c
пон
Don`t copy text!