Имунотерапијата во Турција дава резултати, но тетовчанката Дијана се соочи со зголемени цени на лекување 

Дијана Димчевска Наумоска од Тетово која се лекува во Турција има добри вести по петте третмани на имунотерапија. Најновите испитувања покажале дека нема нови метастази на канцерот од кој се лекува од 2022 година. -Резултатите од пет скенот покажаа дека нови метастази нема, а постоечките се намалени, вели Дијана по неколкумесечната имунотерапија. Таа во Турција … Продолжи со читање Имунотерапијата во Турција дава резултати, но тетовчанката Дијана се соочи со зголемени цени на лекување