Маркетинг

Можности за рекламирање на Тетово инфо

екламен простор 1
Се поставува над секоја вест и има најголема гледаноста од читателите кои ги отвораат вестите преку мобилен телефон. При преглед од мобилен телефон има вертикален распоред, во зависност од платен износ.
Рекламен простор 1/позиција 1минимум 6000 денари за еден месец
Р
екламен простор 1/позиција 2- минимум 5000 денари за еден месец
Р
екламен простор 1/позиција 3- минимум 4000 денари за еден месец

-Рекламен простор 2
во десниот дел од страницата со големина 345х345 со вертикален редослед во зависност од платениот износ.
Рекламен простор 2/позиција 1минимум 6000 денари за еден месец
Р
екламен простор 2/позиција 2- минимум 5000 денари за еден месец
Р
екламен простор 2/позиција 3- минимум 4000 денари за еден месец


Двата рекламни простори преку банери
-Закуп на рекламен простор за еден месец 10.000 денари (рекламен простор 1 и 2)
-Закуп на рекламен простор за два месеци 18.000 денари (рекламен простор 1 и 2)
-Закуп на рекламен простор за три месеци 24.000 денари (рекламен простор 1 и 2)
-Закуп на рекламен простор за 12 месеци    72.000 денари (рекламен простор 1 и 2)

-Комерцијален текст/ПР текст 1.500 денари
Во случај на договор за закуп на било кој рекламен простор повеќе од три месеци нудиме објава на бесплатни комерцијални/ПР текстови еднаш неделно. Содржината треба да биде подготвена од клиентот. За подготовка на содржина за комерцијален текст/ПР објава од страна на Тетово инфо чини дополнителни 1200 денари.

-Кратки објави на Фејсбук профилот на Тетово инфо еднаш дневно-300 денари со минимум од 5 објави. Истата можност со реобјавување на Фејсбук постови на клиентот на Фејсбук профил на Тетово инфо. Ова опција е поволна доколку клиентот има потреба од секојдневна комуникација и известување на клиентите за производи или услуги. Објавите треба да бидат на кирилица.  Кратка објава се смета текст со 200-300 знаци/букви.

ИНФОРМАЦИИ
Рекламниот банер треба да бидe веќе изработен или обезбеден од клиентот. За изработка на нов дополнителен договор.

Во случај на фирми со ист износ на прво место е првиот клиент што прифатил соработка.

Издавач на фактура е Здружение за информирање и комуникации Тетово инфо медиа-Тетово и истата е без ДДВ, бидејќи Здружението не е даночен обврзник , согласно член 51 став 1 член 53 став 6 од Законот за ДДВ.

Покрај на страницата содржините се објавуваат и на социјалните мрежи  Фејсбук, ИнстаграмЈу-тјуб и Твитер.

Контакт
Александар Самарџиев
главен и одговорен уредник
070-788-645
info@tetovoinfo.mk

 

 

 

 

 

 

 

Don`t copy text!