Вести

Уметничка Галерија Тетово со онлајн колективна изложба на фотографии „Јас и 1000 зборови“

Колективната изложба на фотографии насловена „Јас и 1000 зборови“ која требаше да биде организирана во националната установа „Уметничка Галерија“ Тетово...

Прочитај повеќе

Тетовски психолози нудат бесплатна психолошка помош за граѓаните за стресот околу коронавирусот

Претставници на Здружението на психолози, советници и психотерапевти „Кортекс“ од Тетово во соработка со општината ќе даваат помош на граѓаните...

Прочитај повеќе

Универзитетот во Тетово наставно-научниот процес продолжи да го реализира преку онлајн платформа

Канцеларијата за образование при Универзитетот во Тетово информира дека на сите нивни факултети наставниот процес се одвива преку онлајн платформата...

Прочитај повеќе

Продолжен рокот и прилагодување на конкурс за најдобри песни и ликовни творби „Мајски латици“

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески-Смок“ од Тетово согласно мерките за спречување на ширење на коронавирусот го прилагодува конкурсот...

Прочитај повеќе

Девет лица од Тетовско денес беа услужени од Црвен крст за носење на храна, хигиенски продукти и лекови

Денеска волонтери на општинска организација на Црвениот крст од Тетово го извршија неделното доставување на храна, хигиенски производи и лекови...

Прочитај повеќе
Tetovo, Macedonia
петок, април 3, 2020
Mostly Cloudy
2 ° c
71%
1.86mh
-%
7 c 1 c
саб
10 c -1 c
нед
10 c -2 c
пон
11 c -2 c
вто
Don`t copy text!