Ознака: акција

Откриени се 73 возила со фолии, од кои на 67 возачите сами ги отстраниле, додека 6 не го сториле тоа и законски се санкционирани

Во рамките на засилените сообраќајно-контролни активности кои и овој месец континуирано се спроведуваат на поширокото тетовско подрачје, вчера (10 февруари) ...

Tetovo, MK
четврток, октомври 5, 2023
overcast clouds
16 ° c
84%
1.32mh
100%
24 c 14 c
пет
24 c 12 c
саб
27 c 14 c
нед
19 c 9 c
пон
Don`t copy text!