Ознака: лукојца

Илинден во Лукојца (Луковица)

Празникот Свети Илија Илинден секоја година е причина оние кои потекнуваат од Луковица го посетуваат родното место кога патрониот празник ...

Tetovo, MK
вторник, јуни 25, 2024
clear sky
18 ° c
82%
3.18mh
30 c 18 c
сре
27 c 17 c
чет
26 c 17 c
пет
27 c 17 c
саб
Don`t copy text!