Ознака: метаболизмот на бактериите

Илија Дуковски, кој детството го поминал во Тетово, сега во Америка работи на откривање на метаболизмот на бактериите и последиците врз здравјето на човекот

50 годишниот Македонец Илија Дуковски е дел од тимот на научници на Бостон Универзитетот каде периодов се работи на создавање ...

Tetovo, MK
вторник, јуни 25, 2024
clear sky
18 ° c
82%
3.18mh
30 c 18 c
сре
27 c 17 c
чет
26 c 17 c
пет
27 c 17 c
саб
Don`t copy text!